guv_72px

GOV.RO

Caută
Close this search box.

Audienţe

Orice persoană poate solicita audienţă, în nume propriu, numai în situaţia în care este nemulţumită de soluţiile propuse în scris, de către conducerea structurilor teritoriale sau din cadrul aparatului central al Agenţiei.

Persoanele care solicită audienţă trebuie să completeze o FIŞĂ DE AUDIENŢĂ (anexă) sau să comunice telefonic datele pentru completarea acesteia. Persoanele care au primit un răspuns în urma audienţei acordate de Directorul General/ Directorul General Adjunct / persoanele împuternicite de acesta nu mai pot beneficia de încă o audienţă având acelaşi obiect.

Persoanele care solicită audienţă pentru soluţionarea de probleme ce fac obiectul proceselor aflate pe rolul instanţelor judecătoreşti sau asupra cărora instanţa s-a pronunţat nu pot solicita înscrierea în audienţă.

Înscrierea pentru audienţe se face de luni până joi în intervalul orar 08:30 – 17:00 şi vineri între orele 08:30 – 14:30, la numărul de telefon 021.30.54.802, pe adresa de e-mail: secretariat@apia.org.ro sau direct la sediul APIA – Serviciul Relaţii cu Publicul şi Comunicare. Solicitanţilor li se va comunica, telefonic sau prin e-mail, data şi ora audienţei.

Informații APIA

Foto evenimente

Sari la conținut