guv_72px

GOV.RO

Caută
Close this search box.

Informaţii de interes public

În conformitate cu Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, normele de aplicare H.G. nr. 123/2002 şi Legea nr. 109/2007 privind reutilizarea informaţiilor din instituţiile publice.

Contact

Regulament de organizare şi funcţionare APIA

Organigramă APIA

Conducere APIA 

Date deschise

Indicatori statistici privind activitatea APIA Campaniile 2014-2016

Formulare

Rapoarte

Declaraţii de avere şi interese APIA Aparat Central

Declaratii de avere şi interese centre judeţene

Situaţia veniturilor salariale brute pe funcţii în cadrul APIA – Aparat Central, Centre Judeţene şi Centrul Municipiului Bucureşti

Acte normative specifice APIA

Transparenţă

Acord Colectiv

Politica Anti-mită la nivelul APIA

Persoana responsabilă de primirea solicitărilor în baza Legii nr. 544/2001: Gina Prodan – Şef Serviciu Relaţii cu Publicul şi Comunicare, e-mail: relatii.cu.publicul@apia.org.ro.

Pentru solicitarea de informații, precum și pentru a reclama o situaţie sau pentru a sesiza eventuale neregularităţi, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail relatii.cu.publicul@apia.org.ro.

Pentru a demara investigaţii şi a aplica sancţiuni, reclamaţia sau sesizarea trebuie să fie explicită, să conţină informaţii concrete şi verificabile, precum şi datele de contact ale persoanei care a întocmit reclamaţia sau sesizarea.

Orice reclamaţie/petiție care nu este însoţită de numele şi datele de contact ale emitentului nu poate fi luată în considerare și va fi clasată. De asemenea, se clasează petițiile ilizibile, precum și cele care conțin injurii, expresii licențioase, exclusiv imagini fără text sau trimiteri la link-uri.

 

Informații APIA

Foto evenimente

Sari la conținut