guv_72px

GOV.RO

Caută
Close this search box.

Sondaj online pentru a colecta direct opiniile fermierilor din UE cu privire la reducerea sarcinii administrative

Sondajul este deschis până pe 8 aprilie. Întrebările sunt scurte și disponibile în toate limbile UE. Chestionarul urmărește obținerea unui feedback valoros pentru a înțelege principalele motive de îngrijorare ale fermierilor.

În plus, sondajul va contribui la identificarea surselor care stau la baza complexității și a sarcinii administrative și care rezultă din normele politicii agricole comune (PAC), precum și din alte norme referitoare la alimente și la agricultură, atât în ceea ce privește aplicarea acestora la nivel național, cât și obligațiile de înregistrare și de raportare legate de acestea.

Rezultatele preliminare vor fi prezentate până la mijlocul lunii aprilie.

Acest sondaj va oferi deja până la începutul verii o imagine mai clară a principalelor obstacole administrative cu care se confruntă fermierii, astfel cum sunt percepute de aceștia. Rezultatele sondajului vor fi incluse într-o analiză mai detaliată care urmează să fie publicată în toamna anului 2024 și al cărei scop este să clarifice sursele de complexitate pentru fermieri, indiferent dacă acestea sunt la nivelul UE, la nivel național sau ca urmare a PAC și a altor cerințe și politici.

Chestionarul este disponibil în limba română prin selectarea acesteia din meniul afișat în partea dreaptă a paginii.

Pentru a completa chestionarul accesați acest LINK.

Informații APIA

Foto evenimente

Sari la conținut