guv_72px

GOV.RO

Caută
Close this search box.

Invitație de participare împreună cu delegația de afaceri care îl însoțește pe Comisarul Wojciechowski la misiunea comercială în India în perioada 6-12 decembrie 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că în perioada 6-12 decembrie 2023 se va desfășura în India o misiune comercială la nivel înalt.

Persoanele interesate sunt invitate să completeze formularul de cerere  până la data de 15 iunie 2023, accesând următorul link:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/HLM-India-2023

Delegația de afaceri va fi formată din reprezentanți de seamă ai companiilor din domeniul agroalimentar și organizații de producători, va fi condusă de Comisarul Wojciechowski și se înscrie în seria manifestărilor care vizează promovarea produselor agricole, conform notei transmisă de Comisia Europeană.

Manifestarea va îmbina vizitele oficiale cu acțiuni de promovare și misiuni de afaceri, vizite în magazine de desfacere, inclusiv în Mumbai și la târgul SIAL India găzduit în acea perioadă în New Delhi.

În acest context, APIA adresează o invitație tuturor organizațiilor de producători interesate, dar și companiilor private, cu potențial de export, de preferință din următoarele sectoare: carne de porc și păsări de curte; ciocolată; produse de cofetărie și panificație; produse lactate; vinuri, bere și băuturi spirtoase; ulei de măsline și uleiuri vegetale, fructe și legume; produse cu indicație geografică; mărfuri, cum ar fi cereale, semințe oleaginoase și hrană pentru animale, etc, de a-și desemna reprezentanți care să ia parte la această misiune comercială la nivel înalt.

Va fi luată în considerare reprezentativitatea candidaților pentru un anumit sector, capacitatea acestora de a desfășura afaceri internaționale și de a accesa piețe dificile.

Precizăm că toate cheltuielile privind transportul și cazarea vor fi reținute în sarcina participanților.

De reținut este faptul că, la delegația de afaceri poate participa un singur reprezentant oficial per companie sau asociație, alte persoane având permisiunea strict de a însoți grupul, existând posibilitatea de a le fi refuzată participarea la anumite evenimente. În acest sens, recomandarea este ca numărul de persoane desemnate pentru reprezentare să fie unul limitat.

Pentru întrebări suplimentare, vă puteți adresa direct la Agenția Executivă pentru Cercetare (REA):  REA-AGRI-EVENTS@ec.europa.eu

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură rămâne întotdeauna la dispoziţia dumneavoastră și orice întrebări care vizează implementarea măsurii privind acțiunile de informare și promovare a  produselor agricole puse în aplicare pe piața internă și în țările terțe, pot fi transmise la adresa de e-mail: promovare@apia.org.ro.

Fișiere atașate (1)

Informații APIA

Foto evenimente

Sari la conținut