guv_72px

GOV.RO

Caută
Close this search box.

Info Day – Măsura de informare și promovare a produselor agricole pe piața internă și în țările terțe (31 ianuarie – 01 februarie 2024)

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari ai măsurii de informare și promovare a produselor agricole pe piața internă și în țările terțe cu privire la organizarea evenimentului INFO DAY  în datele de 31 ianuarie şi 1 februarie 2024 , în sistem hibrid, respectiv on-line și/sau prin participare directă la Centrul de Congrese Albert Broschette, Rue Froissart 36, 1040 Bruxelles, privind implementarea măsurii de informare și promovare a produselor agricole pe piața internă și în țări terțe.

În acest an, evenimentul INFO DAY va avea loc pe parcursul a două zile. Participanţii se vor înregistra la eveniment accesând link-ul https://www.b2match.com/e/info-day-on-2024-calls/components/38328/info, unde poate fi consultată agenda, precum și link-urile ce pot fi accesate pentru sesiunile care vor fi transmise în direct.

Potrivit agendei, se vor prezenta următoarele:

31.01.2024

  • Programul anual de lucru 2024 şi cererile de propuneri;
  • Noi oportunități pentru UE – Informări despre sustenabilitate;
  • Întrebări și răspunsuri.

01.02.2024

  • Reguli de eligibilitate: –  Reguli de eligibilitate a organizațiilor propunătoare, produse, activități;      –  Reguli privind continuarea;       –  Cum să eviți cele mai frecvente motive de respingere
  • Discuție de grup cu experți: –   Cum să abordați bine criteriile de atribuire? –   Cum se integrează pachetele de lucru și activitățile?- Aspecte bugetare (estimarea costurilor, distribuția costurilor, costurile eligibile).
  • Exemple de proiecte de promovare: prezentare susținută de beneficiari ai programelor simple și multinaționale;
  • Întrebări și răspunsuri.

Informații APIA

Foto evenimente

Sari la conținut