guv_72px

GOV.RO

Caută
Close this search box.

Consultarea publică despre politica de promovare a Uniunii Europene pentru produsele agricole și alimentare

În data de 08.05.2020 Comisia Europeană a lansat consultarea publică privind politica UE de promovare a produselor agricole și alimentare.

Consultarea urmărește să înregistreze reacţiile publicului larg, autorităţilor publice din domeniu, potenţialilor beneficiari sau beneficiari ai măsurii şi organismelor de punere în aplicare a programelor de informare şi promovare a produselor agricole pe piaţa internă şi în ţări terţe, asociaţiilor din sectorul agricol, organizaţiilor de consumatori, ONG-urilor, cat și ale altor părţi interesate de politica agricolă comună, cu privire la eficacitatea și relevanţa măsurilor actuale, la coerenţa acestora cu acţiunile UE din alte domenii și cu privire la valoarea adăugată a implementării acestei politici la nivelul UE.

Obiectivul politicii UE de promovare a produselor agricole și alimentare este stimularea competitivităţii și a consumului produselor provenind din UE, în interiorul și în afara Uniunii.

Consultarea va fi deschisă timp de 18 săptămâni, mai exact în intervalul 08 mai- 11 septembrie 2020, contribuţia la această consultare fiind realizată prin completarea chestionarului online ce poate fi accesat la adresa: https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/1859-Evaluation-of-the-EU-agricultural-promotion-policy/public-consultation.

Chestionarele sunt disponibile în toate limbile oficiale ale UE. Puteţi trimite răspunsurile dumneavoastră în orice limbă oficială a UE.

Din motive de transparenţă, toţi cei care participă la această consultare sunt invitaţi să se înregistreze în Registrul de transparenţă al UE.

Informaţii suplimentare se pot obţine accesând următorul link: https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/1859-Evaluation-of-the-EU-agricultural-promotion-policy

Informații APIA

Foto evenimente

Sari la conținut