guv_72px

GOV.RO

Caută
Close this search box.

Eveniment INFO DAY organizat de către Comisia Europene, în perioada 1 – 2 februarie 2022, ca sesiuni online de informare privind implementarea măsurii de informare și promovare a produselor agricole pe piața internă și în țări terțe

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează cu privire la evenimentul INFO DAY organizat de către Comisia Europeană, în perioada 1 – 2 februarie 2022, ca sesiuni online de informare privind implementarea măsurii de informare și promovare a produselor agricole pe piața internă și în țări terțe.

Participanţii se vor înregistra la eveniment până la data de 28 ianuarie 2022 accesând link-ul de mai jos, unde poate fi consultată și agenda:

Online Info day on the 2022 AGRI Promotion Calls for proposals – Home (b2match.io)

În data de 1 februarie 2022 reprezentanții Comisiei Europene vor prezenta politica de promovare în vederea sprijinirii tranziției către un sistem alimentar european mai durabil, legătura acesteia cu strategia “Farm to Fork” și evaluarea politicii de promovare a produselor agricole. De asemenea, vor fi prezentate prioritățile programului anual de lucru  și cerereile de propuneri pentru anul 2022.  

În data de 2 februarie 2022, discuțiile se vor axa pe dezvoltarea campaniilor de succes. Participanții vor avea ocazia să asculte prezentări ale oficialilor Comisiei Europene, experților externi și ai coordonatorilor de proiecte. Prezentările zilei vor evidenția mai multe aspecte provocatoare, cum ar fi abordarea durabilității în propunerile de programe pentru 2022 și alinierea proiectelor la obiectivele Green Deal, Strategiei Farm to Fork, Planului European de Combatere a Cancerului și Ghidurilor dietetice bazate pe alimente sănătoase.  De asemenea, vor fi discuții asupra modului de stabilire a unei bune strategii de campanie de promovare și a modului de dezvoltare a campaniilor de comunicare privind producția și consumul durabil UE, analizând provocările și așteptările, cu exemple și bune practici.

Ca parte a acestui eveniment, sunt organizate sesiuni interactive dedicate potențialilor  beneficiari în vederea depunerii de propuneri de programe cu beneficiari multipli.

Sesiunile vor fi transmise în direct, accesând următoarele linkuri:

Apreciem ca deosebit de util pentru dumneavoastră demersul Comisiei Europene în scopul elaborării și transmiterii unor programe de informare și promovare a produselor agricole care să fie aprobate spre finanțare.

Foto: www.freepik.com/photos/food Food photo created by onlyyouqj – www.freepik.com

Fișiere atașate (1)

Informații APIA

Foto evenimente

Sari la conținut